Ed Sheeran skal for retten i USA. Han og hans hold af advokater, har forsøgt at få et søgsmål afvist, men det er ikke lykkedes. Derfor kræver det nu en tur i retten.

Torsdag slog en amerikansk dommer fast, at en sag, der involverer Ed Sheeran, skal for retten. Det skriver BBC.

LÆS OGSÅ: David Beckham har givet søn ultimatum efter familiedrama

Den britiske popstjerne skal i retten, da han er anklaget for at have kopieret dele af ‘Thinking Out Loud’ fra en Marvin Gaye-sang.

Selvom man skulle tro, at det faktisk ikke Marvin Gayes efterladte, der har hevet ham i retten. Derimod er det en bankmand, der ejer rettighederne til samarbejdspartneren Ed Townsends musik.

Han arbejder desuden for selskabet Structures Asset Sales, som på nuværende tidspunkt fører flere sager mod Ed Sheeran. Og nu er endnu en sag tilføjet til listen.

I alt kræver sagsøger en erstatning på cirka 750 millioner danske kroner, da de påstår, at Ed Sheeran har kopieret både melodi, harmonier, trummer og bas til koret fra sange ‘Let’s Get It On’ af Marvin Gaye og Ed Townsend.

Flere ekspert har udtalt sig, en der har været modstridende synspunkter, hvilket har medført, at dommeren mener, at der er behov for, at sagen kommer for retten.

LÆS OGSÅ: Skilsmissesag tages til nyt niveau: Kanye West hyrer ny advokat

Hverken Ed Sheeran eller hans advokat har udtalt sig, efter at det blev afgjort, at sagen skal for retten. Det vides derfor ikke, hvad Ed Sheeran-lejrens syn på sagen er.