Kanye West har tilsyneladende ikke planer om blot at give efter i skilsmissesagen med Kim Kardashian. Derimod har han valgt at hyre en af de helt store drenge.

Den kendte rapper har nemlig valgt at hyre en advokat, der må siges at være særdeles erfaren. Han har nemlig flere gange repræsenteret milliardærer i skilsmisser.

LÆS OGSÅ: Hailey Bieber afviser: Jeg gjorde det ikke

Ifølge Page Six har den amerikanske rappper nemlig valgt at hyre Robert Stephan Cohen, der blandt andet har været advokat for Melinda Gates, da hun skulle skilles fra Microsoft-stifter Bill Gates.

Dette er blevet bekræftet af en repræsentant for seniorpartneren hos Cohen Clair Lans Greifer Thorpe & Rottenstreich LLP, som Page Six har været i kontakt med.

Det er dog ikke blot Melinda Gates, som Robert Stephan Cohen har hjulpet med en skilsmissesag. Det samme har han nemlig gjort for Chris Rock, som lod sig skille fra sin kone gennem 20 år, Malaak Compton-Rock, i 2016.

Man kan dog ikke komme udenom det faktum, at sagen med Melinda Gates, er en af de mest højprofilerede sager, der nogensinde er havnet på Robert Stephan Cohens bord.

I denne forbindelse skulle han nemlig varetage Melinda Gates’ interesseret i en skilsmissesag, der resulterede i et stort forlig på intet mindre end 581 milliarder danske kroner.

LÆS OGSÅ: Hugh Jackman laver uventet comeback

Hans næste opgave bliver dog at repræsentere Kanye West i sagen mod Kim Kardashian. Robert Stephan Cohen er den femte advokat, som Kanye West har hentet ind i sagen.