Mange havde troet, at det aldrig ville sko. Nu har den 53-årige skuespiller dog overrasket, for han vender nemlig tilbage i rollen som Wolverine.

Flere gange har han gjort det klart, at det aldrig ville komme til at ske. Flere gange har Hugh Jackman udtalt, at han er færdig med rollen som Wolverine.

LÆS OGSÅ: 33-årig Netflix-skuespiller død efter faldulykke

Alligevel er det nu blevet meldt ud, at han gør comeback i rollen, som han for første gang indtog i ‘X-Men’ for mere end 20 år siden.

Det bliver dog ikke i en ny ‘X-Men’-film. Det bliver heller ikke i en film om Wolverine. Derimod bliver det i den kommende ‘Deadpool 3’, hvilket han og Ryan Reynolds har offentliggjort i en video på Twitter.

I videoen ser man Ryan Reynolds, der spiller rollen som Deadpool, der forklarer, at han har gjort sig mange overvejelser om, hvordan man skulle gøre den tredje film til noget særligt.

Han siger, at han har været nødt til at kigge dybt, og at det er vigtigt at finde ud af, hvordan den nye film kan skille sig ud.

“Det har været en utrolig udfordring. Og jeg har ingenting. Ja, der er bare helt tomt heroppe,” lyder det også fra Reynolds, inden han fortsætter:

“Men vi havde én idé,” siger han, og i samme øjeblik kan man se, at Hugh Jackman går forbi i baggrunden.

LÆS OGSÅ: Hailey Bieber afviser: Jeg gjorde det ikke

Hugh Jackman har derfor ændret mening om at indtage rollen igen. Efter filmen ‘Logan’ udkom i 2017, gjorde han det nemlig klart, at det var hans sidste film som Wolverine. Sådan blev det dog ikke.