Sangstjernen, der fik sit store gennembrud med ‘One Direction’, har været involveret i en ulykke, der har resulteret i en brækket arm.

Fælles for mange sangstjerner er, at de har en travl hverdag med koncerter, interviews, albumsigneringer mv. Er de ude for et uheld, vil det derfor have store konsekvenser for deres kalender.

LÆS OGSÅ: Alec Baldwin lægger sag an efter skudepisode

Det er også noget, som den tidligere ‘One Direction’-stjerne Louis Tomlinson kan skrive under på.

Han har nemlig været ude for et uheld, der har resulteret i, at han har brækket sin arm. Som følge af dette, har han været nødt til at aflyse en række albumsigneringer i den kommende tid.

Den 30-årige sanger afslører på det sociale medie Instagram, at han har brækket sin arm, og at det skete på vej hjem fra en koncert, han netop havde afviklet i New York.

“Tak til alle, der har lyttet til det nye album indtil videre. Det betyder alt for mig,” starter han med at skrive, inden han fortsætter:

“Showet i New York i går aftes var fantastisk. Desværre formåede jeg på vej tilbage at falde og brække min arm ret slemt.”

Herefter skriver han, at desværre betyder, at han er nødt til at udskyde de albumsigneringer, der var planlagt til at finde sted i den kommende tid.

LÆS OGSÅ: Aaron Carter døde uden testamente

“Så det gør mig ondt at sige, at jeg bliver nødt til at finde nye datoer til de planlagt albumsigneringer i næste uge,” skriver han.