Aaron Carter havde ikke lavet et testamente forud for sin død, hvorfor han ikke selv har angivet, hvem der skal arve efter ham.

Når det skal afgøres, hvem der skal arve, hvad der er en del af boet efter Aaron Carter, er det ikke et testamente, der vil blive taget udgangspunkt i.

LÆS OGSÅ: Oscar-vinder skyldig i voldtægt: Skal betale enorm erstatning

Det skriver TMZ, der har været været i kontakt med ‘familiekilder’ med tæt relation til den afdøde sanger.

Ifølge flere medier betyder dette, at det i stedet vil være delstaten Californien, hvor han døde, der kommer til at stå for at afgøre, hvem af de efterladte, der skal have hvad.

Ved sin død, efterlod Aaron Carter sig sin blot 11 måneder gamle søn, som han fik sammen med sin forlovede Melanie Martin.

Den lille dreng blev dog fjernet fra parret i september, hvorfor barnet ikke har boet hos Aaron og Melanie. Derimod har den lille dreng boet hos Melanies mor.

TMZ skriver dog, at det ser ud til, at Aaron Carters søn rent faktisk vil få del i arven efter sin far.

Er der ikke lavet et testamente, er det nemlig kutyme i de fleste stater i USA, at barnet får faren eller morens ejendom, hvis en enlig person afgår ved døden.

LÆS OGSÅ: Kendt komiker død efter kortvarigt kræftforløb

Det vides dog endnu ikke, hvad der er en del af boet efter Aaron Carter. Af samme grund er der heller intet overblik over, hvad hans søn potentielt kan arve.