Skuespiller Alec Baldwin har besluttet at tage et overraskende skridt. Han har lagt sag an efter skudepisoden under optagelserne til filmen ‘Rust’.

Den kendte skuespiller har lagt sag an mod fire personer, efter det fatale skyderi, der skete under optagelserne til filmen ‘Rust’ i New Mexico i oktober 2021.

LÆS OGSÅ: Jennifer Aniston afviser Brad Pitt-rygter: Absolut løgn

Det skriver nyhedsbureauet Reuters.

Skudepisoden fandt sted, efter Baldwin havde fået udleveret en revolver, som endte med at blive affyret, hvilket dræbte filmfotografen Halyna Hutchins.

Ifølge NBC News lægger Baldwin nu sag an, da han ønsker at rense sit navn, da han mener, at han er uden skyld. 

Det har fået ham til at lægge sag an mod de fire personer, som han mener, der skal holdes ansvarlige for den fatale skudepisode sidste år.

Konkret er der tale om tre personer, der var ansat på filmsettet samt den person, der udleverede revolveren, som skulle have sikret, at den ikke kunne affyres.

Sidste år blev der taget hul på en juridisk kamp, da der blev lagt sag an mod Baldwin. Det er dette søgsmål, som han nu kontraretter mod de fire personer, der efter hans mening er ansvarlige.

Han mener selv, at han er uden skyld i den tragiske episode, da han stolede på, at de fire personer havde udført deres arbejde. Derfor mener han også, at Hutchins’ død skyldes deres forsømmelighed.

LÆS OGSÅ: Oscar-vinder skyldig i voldtægt: Skal betale enorm erstatning

Hertil afslører Baldwin, at han selv har betalt en både ‘følelsesmæssig, fysisk og økonomisk pris’, skriver NBC News.