Britney Spears’ mand, Sam Asghari, har taget hende i forsvar, efter hendes eksmand har udtalt, at parrets sønner ikke vil se hende.

Popstjernens mand har taget hende i forsvar, efter hendes eksmand Kevin Federline har udtalt, at deres to fælles sønner, 16-årige Preston Federline, og 15-årige Jayden James Federline, ikke ses med hende.

LÆS OGSÅ: Tom Cruise vælter Leonardo DiCaprio af pinden

I et sjældent interview med ITV News, der blev delt på forhånd med avisen Mail on Sunday, sagde popstjernens tidligere mand, at deres drenge ikke har set deres mor i flere måneder og ‘har besluttet, at de ikke ser hende lige nu’.

Ifølge avisen pegede Kevin på Britneys tidligere Instagram-opslag af hendes nøgenbilleder, som er censureret, og hendes udtalelser om ham og hendes familie som årsager til drengens beslutning.

“Min kone har aldrig postet et nøgenbillede, med undtagelse af ​​hendes numse, hvilket er ret beskedent i disse dage,” skrev Sam Asghari på Instagram, da han tog sin kone i forsvar.

“”Alle andre opslag var med underforstået nøgenhed, som kan ses i enhver reklame for lotion eller sæbe.”

“Der er ingen gyldighed i hans udtalelse om, at børnene tager afstand, og det er uansvarligt at fremsætte den udtalelse offentligt.”

LÆS OGSÅ: Stripper sætter prins Harrys underbukser til salg: Forventer enorm pris

Drengene selv har dog ikke udtalt sig i denne forbindelse, hvorfor det ikke vides, hvad der egentlig er op og ned i deres forhold til deres mor.