Tom Cruise har rigtig god succes for tiden, da hans film ‘Top Gun: Maverick’ har fuld fart på.

‘Top Gun: Maverick’ er blevet taget rigtig godt imod, og har allerede indtjent en enorm sum penge. Det markeres ved, at den nu har overgået ‘Titanic’ på listen over de mest indtjenende film nogensinde.

LÆS OGSÅ: Stripper sætter prins Harrys underbukser til salg: Forventer enorm pris

Den længe ventede efterfølgende til den originale ‘Top Gun’, der fik premiere i 1986, er nu at finde på en syvendeplads på listen over de mest indtjenende film på hjemmemarkedet, skriver TMZ.

Filmen har nemlig indtjent intet mindre end 662 millioner dollars i form af solgte billetter, mens James Camerons klassiker fra 1997 har indtjent 659 millioner dollars.

Ifølge TMZ formåede Tom Cruse-filmhittet at indtjene yderligere 7 millioner dollars i denne weekend. Det kan lyde relativt lavt, men det er den 11. uge, den kører i biograferne, hvorfor det er ganske imponerende.

Mens ‘Titanic’ nu ligger bag ‘Top Gun: Maverick’, er der dog fortsat en række øvrige film, der har tjent flere penge, hvilket omfatter ‘Avengers: Infinity War’ og ‘Black Panther’, der har indtjent hhv. 678 og 700 millioner dollars.

En række analytikere mener dog, at filmen har en chance for at overgå dem, som året skrider frem. De andre film på listen, ‘Avatar’, ‘Spider-Man: No Way Home’, ‘Avengers: Endgame’ ‘ og ‘Star Wars: The Force Awakens’, bliver dog næppe indhentet.

LÆS OGSÅ: Selena Gomez med vild udmelding om sin skuespillerkarriere

De har nemlig indtjent mellem 200 og 300 millioner dollars mere end ‘Top Gun: Maverick’, hvilket den succesfulde film får svært ved at indtjene.