Hitsanger Taylor Swift har god grund til at smile for tiden. Hun skal nemlig giftes.

Kirkeklokkerne ringer sandsynligvis for Taylor Swift i den nærmeste fremtid. Den 32-årige hitsanger skal nemlig giftes.

LÆS OGSÅ: Tom Hiddleston afslører stor hemmelighed

Det skriver det britiske medie The Sun.

Ifølge The Sun har hendes kæreste, skuespiller Joe Alwyn, som hun har dannet par med i flere år, været på knæ. Ikke nok med det, så skulle det endda have været et par måneder siden.

Sådan lyder det fra en kilde, som det britiske medie har talt med. Denne kilde har forklaret, at det indtil videre kun er familien og de mest tætte venner, der ved, at han har været på knæ.

Hertil lyder det også, at Joe Alwyn har foræret Taylor Swift en smuk forlovelsesring. Der er dog ingen, der har set den endnu, da hun kun bærer den privat.

Parret har nemlig ikke et ønske om, at nyheden om, at de skal giftes kommer ud til offentligheden, hvorfor hun har valgt, at hun ikke vil gå med den nye ring, når hun er ude i offentligheden.

Det kommer dog ikke som den store overraskelse, at det kendte par har valgt at holde det hemmeligt, for det er nemlig noget, de har haft tendens til at gøre.

LÆS OGSÅ: Stjerne blev indlagt: Nu er årsagen afsløret

Efter sigende har de været kærester siden 2017, men de har kun været set sammen i offentligheden ganske få gange, da de har valgt at hold deres forhold meget privat.