Tom Hiddleston, der bl.a. er kendt for sin rolle som Loki i Marvel-universet, har god grund til at smile lidt ekstra for tiden.

Den verdenskendte skuespiller kan nemlig glæde sig over, at han og hans forlovede, skuespiller Zawe Ashton, skal være forældre for første gang.

LÆS OGSÅ: Ricky Martin sagsøgt

Parret valgte endda at afsløre det med stil. De har nemlig ikke delt noget på de sociale medier eller på anden vis afsløret det.

Derimod blev det afsløret, da Zawe Ashton for nylig dukkede op på den røde løber til premieren på ‘Mr. Malcolm’s List’, hvor hun gav fuldt udsyn til den voksende gravide mave.

Til trods for, at de tilsyneladende havde forsøgt at holde det skjult, kunne Vogue dog bringe en historie om, at hun var gravid, inden hun gik på den røde løber, da hun var gravid.

Hverken den 41-årige Tom Hiddleston eller 37-årige Zawe Ashton har efterfølgende udtalt sig om graviditeten, hvorfor informationerne er meget sparsomme.

Parret mødte hinanden tilbage i 2019, hvor de spillede over for hinanden i Broadway-stykket ‘Betrayal’. Her spillede de rollen som Robert og Emma, der i stykket var et ægtepar.

LÆS OGSÅ: Stjerne blev indlagt: Nu er årsagen afsløret

Det var dog først to år senere, at de officielt valgte at stå frem som par, hvilket de gjorde i forbindelse med Tony-prisuddelingen. I marts i år afslørede de desuden, at de er blevet forlovet.