Den kendte hitsanger har fået en sag på nakken. Ricky Martins tidligere manager ar nemlig sagsøgt ham.

Den tidligere manager hævder, at popstjernen har snydt hende for adskillige millioner dollars. Derfor har hun valgt at sagsøge ham, da hun vil have de penge, hun mener, der retmæssigt er hendes.

LÆS OGSÅ: Stjerne blev indlagt: Nu er årsagen afsløret

Ifølge TMZ fortæller Rebecca Drucker, at hun har repræsenteret sangeren fra 2014 til 2018, men efter en pause på to år, blev hun igen hyret i maj 2020, da hans ‘personlige og professionelle liv var i absolut uro’.

Drucker hævder, at hun fik styr på både hans liv og karriere, og vejledte ham om både pladekontrakter, turné- og sponsoraftaler samt hjalp ham med at tjene millioner af dollars på en nordamerikanske turné med Enrique Iglesias.

Hun hævder også, at hun beskyttede ham i 2020, da han angiveligt blev truet med en uspecificeret anklage, der kunne have afsluttet hans karriere, men hun formåede at få topadvokater til at håndtere sagen.

Nu lyder det, at hun mener, Ricky Martin har snydt hende for 3 millioner dollars i kommission. Hun fortæller også, at han rutinemæssigt manipulerede og løj for hende, hvilket i sidste ende tvang hende til at sige op i april i år.

Hun fortæller også, at efter at have bedt om sine penge flere gange, begyndte Martin at true hende til stilhed, og krævede, at hun skulle underskrive en fortrolighedsaftale, hvilket hun nægtede at gøre.

LÆS OGSÅ: Charli D’Amelio danner par med Travis Barkers søn

Drucker sagsøger nu Ricky Martin for de 3 millioner dollars plus erstatning.