Travis Barker blev tirsdag indlagt på et hospital med helbredsproblemer. Nu er årsagen blevet afsløret.

Den 46-årige trommeslager blev tirsdag indlagt på hospitalet, og ifølge TMZ var årsagen, at han havde fået bugspytkirtelbetændelse, som ifølge lægerne var blevet forårsaget af en koloskopi.

LÆS OGSÅ: Travis Barker er blevet indlagt

Flere kilder, der har tilknytning til familien, har udtalt til TMZ, at Travis blev indlagt på hospitalet på grund af betændelsen i bygspytkirtlen.

Dette skulle have ført til, at han havde symptomer som kvalme, intense mavesmerter og opkast. Der er dog ikke blevet givet et konkret svar på, hvornår Travis Barker fik udført sin koloskopi – kun at det blev gjort for nylig.

Tidligt tirsdag morgen blev Travis Barker kørt til et hospital i West Hills. Med sig havde han sin kone, Kourtney Kardashian, som er kendt fra realityprogrammet ‘The Kardashians’.

Her fik de dog at vide, at han ikke kunne blive behandlet på det pågældende hospital, hvilket medførte, at han blev kørt med ambulance til Cedars-Sinai Medical Center i Los Angeles, der skulle have nogle af de bedste faciliteter i landet.

Travis’ datter, Alabama, delte og slettede herefter et billede af sin far på hospitalet, mens han hvilede sig i en hospitalsseng.

Desuden var det ret tydeligt, at Travis havde stærke smerter under sin indlæggelse, da han tweetede ‘Gud frels mig’ på sin Twitter-konto.

LÆS OGSÅ: Lamar Odom sender seriøs stikpille til Khloé Kardashian

Travis Barker og Kourtney Kardashian har været gift i lidt over en måned, og hun har naturligvis været ved hans side under hans hospitalsophold.