Britney Spears er vendt tilbage efter seks år. Fredag har den verdenskendte popstjerne nemlig udgivet en helt ny sang.

Det er ikke nogen hemmelighed, at det ikke er meget, man har hørt til Britney Spears i de seneste år. Faktisk har der været fuldstændig stille.

LÆS OGSÅ: Olivia Wilde langer ud efter eksen

Ganske vist har hun været meget aktiv på de sociale medie, hvor hun hyppigt har delte relativt pikante billeder og videoer, men på den musikalske front, har man intet hørt til den 40-årige sangerinde i seks år.

Tilsyneladende har hun ment, at det nu var på tide at vende tilbage til den musikalske scene. Fredag har hun nemlig udgivet en ny sang, der har fået titlen ‘Hold Me Closer’.

Det er dog ikke en sang, hun har været helt selv om at lave. Hun har nemlig en særlig gæst med på sangen, hvilket er ingen ringere end Elton John.

I et opslag på det sociale medie Twitter, har hun skrevet, at hun er meget beæret over, at hun har fået muligheden for at lave en sang med Elton John, som hun kalder ‘en af de mest klassiske mænd i vores tid’.

LÆS OGSÅ: Rapper venter barn: Bliver far til ti

Hertil skriver hun også, at hun faktisk er helt overvældet over det. Om det blot bliver til den ene single, eller om der er mere musik på vej, vides dog endnu ikke.