Der er ikke ligefrem god stemning mellem Olivia Wilde og Jason Sudeikis, som tidligere har dannet par.

Olivia Wilde taler ikke ligefrem i pæne vendinger om sin ekskæreste Jason Sudeikis. Faktisk har hun beskyldt ham for, at han har forsøgt at sabotere hende.

LÆS OGSÅ: Rapper venter barn: Bliver far til ti

Konkret taler hun om den episode, hvor hun fik overraket en kuvert med en bunke juridiske dokumenter, der handlede om deres kamp om forældremyndigheden over deres fælles børn.

Hun fik nemlig stukket den omtalte kuvert i hånden, da hun stod på scenen og var ifærd med at præsentere sin film ‘Don’t Worry Darling’.

I et nyligt interview med mediet Variety, har hun valgt at åbne op om episoden. Heri taler hun ikke om sin ekskæreste i positive vendinger. Tværtimod.

“Desværre var det ikke noget, der kom bag på mig. Der var en grund til, at jeg forlod forholdet,” lyder det blandt andet fra hende.

Olivia Wilde fortæller også åbent om, at hun mener, at det værste er, at det er noget, som deres to fælles børn skal være vidner til. Hele hændelsen på scenen blev nemlig både filmet og fotograferet.

LÆS OGSÅ: Sylvester Stallone skal skilles

“De skal se det, og de burde ikke vide, at det skete. Ofrene er en otte og fem år, og det er sørgeligt,” siger den kendte skuespiller.