John Mayer er manden bag hittet ‘Your Body Is A Wonderland’, men han har aldrig talt om, hvem sangen handler om – før nu.

Da John Mayer udgav sangen ‘Your Body Is A Wonderland’ fik han for alvor slået sig fast på den internationale musikscene.

LÆS OGSÅ: Kendt rapper døde: Nu er dødsårsagen afsløret

Siden udgivelsen har der været stor spekulation om, hvem sangen handler om. Der har særligt været spekuleret i, om det er en sang, der handler om en hans tidligere kendte kærester.

Ifølge CNN har han nu slået fast, hvem der er tale om. Mediet skriver, at den 45-årige sanger har udtalt sig om netop dette emne i den populære podcast ‘Call Her Daddy’.

Her starter han med at fortælle, at sangen handler om hans første kæreste, hvilket han uddyber med:

“Det handler om den følelse, som jeg allerede synes var nostalgisk… Jeg var 21, da jeg skrev den sang – så jeg var nostalgisk over at være 16 år,” siger han i podcasten.

Der blev dog ikke sat navn på, hvem sangen handler om. Der er dog umiddelbart ikke noget, der tyder på, at det er en kendt kvinde, den handler om.

LÆS OGSÅ: Rygterne har svirret: Nu benægter O.J. Simpson

Tidligere har der været spekuleret i, om sangen kunne handle om skuespiller Jennifer Love Hewitt, som John Mayer datede på omtrent samme tidspunkt, som sangen blev udgivet på.