I lang tid har der svirret rygter om, at O.J. Simpson skulle være far til Khloé Kardashian, hvilket han nu nægter.

Det er et rygte, der har holdt ved i mange år, til trods for, at flere personer har forsøgt at lukke ned for det.

LÆS OGSÅ: Datter afslører positive nyheder for Bruce Willis

Nu tyder det på, at der for altid er blevet sat et punktum i sagen. O.J. Simpson har nemlig selv slået fast, at han ikke er far til Khloé Kardashian.

Tidligere har Khloé Kardashian selv gjort det klart, at der ikke er hold i rygterne. Også hendes mor, Kris Jenner, har afvist, at det skulle være O.J. Simpson, der er far til den kendt realitystjerne.

Hidtil er det ikke et emne, som O.J. Simpson har haft den store interesse i at tale om, men nu har han besluttet sig for at lukke ned for rygterne.

I forbindelse med et besøg i podcasten ‘Full Send’, har han slået fast, at han aldrig har haft en affære med Kris Jenner, og derfor ikke kan være far til Khloé Kardashian.

“Rygterne er ikke sande. Det er ikke engang tæt på at være rigtigt,” lyder det fra O.J. Simpson, der i dag er 75 år.

Og tilsyneladende var hun ikke engang på hans radar, da han kun datede ‘supermodeller’.

“Folk har deres typer, ikke? Jeg har altid syntes, at Kris var en sød pige. Hun var virkelig flink. Men jeg datede supermodeller,” siger han.

LÆS OGSÅ: Rapper forkæler døtre med vilde gaver

O.J. Simpson kendte Kris Jenner via hendes daværende mand, Robert Kardashian, der var advokat for den tidligere NFL-stjerne, da han var anklaget for drabet på Nicole Brown Simpson og hendes ven, Ron Goldman, i 1994.