Den amerikanske rapper Big Scarr afgik ved døden torsdag – nu er dødsårsagen blevet afsløret.

Et familiemedlem til den kendte rapper Big Scarr har udtalt, at den 22-årige stjerne døde fra en overdosis af receptpligtige piller.

LÆS OGSÅ: Tidligere Disney-stjerne anholdt igen

Det er den afdøde rappers onkel, Arthur Woods, der har fortalt til TMZ, at han torsdage i denne uge døde i sin kæreste hus i Memphis i Tennessee.

Woods sagde, at han ikke ved, hvor hans nevø fik pillerne fra, men han antydede dog, at han potentielt kunne have recept på pillerne.

Onklen udtalte, at hans nevø havde været udsat for flere traumatiske oplevelser, hvilket omfatter, at han næsten døde efter at være blevet skudt samt at have været involveret i en voldsom bilulykke.

Scarr, hvis borgerlige navn er Alexander Woods, valgte sit kunstnernavn ud fra den bilulykke, hvor han blev kastet ud gennem forruden af sin vens bil og fik flere store ar, skriver The Sun.

I 2020 blev Scarr skudt i hoften og kuglen fortsatte ind i hans rygsøjle. Dette krævede, at lægerne fjernede hans blindtarm og justerede hans højre ben, skriver New York Post.

LÆS OGSÅ: Rygterne har svirret: Nu benægter O.J. Simpson

Scarr var tilknyttet 1017 Records, pladeselskabet grundlagt af Gucci Mane, som først delte nyheden om Scarrs død torsdag, men ikke afslørede en dødsårsag.