Den tidligere Disney-stjerne har tilsyneladende svært ved at holde sig på god fod med ordensmagten.

Flere gange før er den tidligere Disney-stjerne Orlando Brown blevet anholdt. Nu lyder det, at han igen har bragt sig selv i problemet med ordensmagten.

LÆS OGSÅ: Lana Del Rey håner sin ekskæreste

Brown, der især er kendt for sin rolle i Disney-serien ‘That’s so Raven’, er blevet anholdt i Ohio i USA, efter at have været i slagsmål med en person i sit hjem.

Det skriver det amerikanske medie TMZ.

Mediet skriver også, at anholdelsen er blevet bekræftet af dokumenter samt en talsperson fra Lima Police Department i Ohio.

Politiet i Ohio har meddelt, at de fik et opkald med en anmeldelse af et skænderi.

Efter politiets ankomst eskalerede situationen tilsyneladende, hvilket resulterede i, at den tidligere Disney-stjerne blev anholdt og sigtet for vold.

Det vides ikke, hvem der har tilkaldt politiet til stedet, men TMZ skriver, at Brown har været involveret i et skænderi med et familiemedlem eller en anden person, der har opholdt sig i hans hjem.

Skuespilleren bor ikke fast i Ohio, men TMZ oplyser, at han har befundet sig i den amerikanske delstat i over en måned.

Anmeldelsen af den tidligere Disney-stjerne lyder på, at han skulle have udøvet vold. Desuden er han også blevet anmeldt for at have truet med at gøre skade på en anden person.

LÆS OGSÅ: Kendt skuespiller død som 32-årig: Nu er dødsårsagen afsløret

Flere gange har Brown formået at bringe sig selv i problemet med loven. Det gjorde han blandt i 2018, hvor han blev anholdt i sit undertøj. Desuden har han være anholdt for besiddelse af stoffer og for et indbrud.