Lana Del Rey har tilsyneladende haft et stort ønske om at håne sin ekskæreste, hvilket hun har gjort på helt særlig vis.

De fleste kender til nogen, der har oplevet et brud, der ikke har været helt godt. Og det har måske for en eller begge parter til at vise sig fra en ny side.

LÆS OGSÅ: Justin Bieber står til at score milliardbeløb

Netop dette har været tilfældet for sangerinden Lana Del Rey, der for nylig har vist sig fra en side, som mange ikke har kendt til.

I forbindelse med promoveringen af sit nye album, har hun forsøgt at håne sin ekskæreste, skriver det amerikanske medie Page Sit.

Mediet skriver, at den 37-årige stjerne har købt én reklame til at promovere sit kommende album, der har fået titlen ‘Did You Know That There’s a Tunnel Under Ocean Blvd’.

Det er nærliggende at tro, at denne reklame er blevet placeret i enten New York eller Los Angeles, hvor den vil blive set af et stort antal personer.

Sådan forholder det sig dog ikke. Derimod er den blevet placeret i byen Tulsa, der ligger i delstaten Oklahoma.

Og angiveligt er der en helt særlig årsag til, at hun har valgt at placere sin reklame netop her. Det er nemlig i Tulsa, at hendes ekskæreste Sean Larkin bor.

“Der er kun én (reklamesøjle, red.), og det er i Tulsa,” lyder det fra Lana Del Rey, der også har skrevet: “Det er personligt.”

LÆS OGSÅ: Rygterne har svirret: Nu benægter O.J. Simpson

Ikke nok med, at hun har forsøgt at håne sin ekskæreste med reklamen i Tulsa, valgte hun også at annoncere det nye album den 7. december, som er Larkins fødselsdag.