Justin Bieber kan ende med at blive en meget velhavende mand, hvis han accepterer et påstået tilbud.

Canadiske Justin Bieber er angiveligt blevet tilbudt muligheden for at sikre sig en stor sum penge, såfremt han er villig til at give afkald på alle rettigheder til sit sangkatalog.

LÆS OGSÅ: Rapper forkæler døtre med vilde gaver

Det skriver det amerikanske medie TMZ.

Efter sigende skulle der være tale om en aftale, der har en værdi på 200 millioner dollars. Det er svarende til mere end 1,4 milliarder danske kroner.

Angiveligt er det Hipgnosis Songs Capital, der siges at være klar til at betale Justin Bieber den store sum penge, hvis han til gengæld vil overdrage rettighederne til sit store sangkatalog til dem.

Ender det med at blive en realitet, vil det ifølge The Wall Street Journal være det største køb af musikrettigheder i selskabets historie.

Aftalen kan sikre Hipgnosis Songs Capital råderet over al musik, der er blevet indspillet af Justin Bieber. Det omfatter blandt andet seks album og en lang rækker singler og samarbejder, der er udgivet gennem årene.

Bieber har i mange år været en af de største sangsstjerner i hele verden, efter han blev opdaget via videoer, han havde delt på YouTube. Han fik for alvor sit store gennembrud med hittet ‘One Time’ i 2009.

LÆS OGSÅ: Datter afslører positive nyheder for Bruce Willis

I dag består hans katalog af seks studiealbum, tre remix-album, tre opsamlingsalbum og 72 singler, hvoraf 20 af disse er samarbejder med andre artister.