Spørgsmålet fik Nikolaj Jacobsen til at slå en latter op.

Det er ikke mange måneder siden, at Nikolaj Jacobsens tropper blev sat til vægs af Frankrig i EM-finalen.

Men OL er lige om hjørnet, og her er der revanche til gode mod franskmændene, som snuppede guldet for næsen af dem til EM.

Det bliver dog ikke nogen let opgave, og derfor samles Håndboldherrerne til maj, hvor forberedelserne intensiveres med et OL lige om hjørnet.

Og med under 100 dage til OL-flammen tændes i Paris og en planlagt landsholdssamling i sigte, har Nikolaj Jacobsen taget nogle interessante beslutninger omkring holdet, som er udtaget til de kommende testkampe mod Norge og Kroatien. Det er især positionen som højre fløj, der skiller sig ud i den sammenhæng.

Læs også: ‘Badehotellet’-stjerne med vild afsløring: Vandet gik under optagelserne

Kommer ikke med spekulationer

I et nyligt interview med TV 2, blev den danske landstræner spurgt om hans overvejelser angående holdets fløjspillere. Her blev han nemlig forholdt, at den eneste rene højrefløj blandt hans tropper i denne omgang er Oskar Vind, og om hvorvidt han kunne overveje slet ikke at have en ren højrefløj, og ‘kun’ gå med Niclas Kirkeløkke derude, når OL fløjtes i gang:

“Ha ha ha, der er mange overvejelser, David. Og jeg kommer ikke med de spekulationer, men der er mange overvejelser. Udskiftningsmulighederne er også ændret. Det vil sige, at jeg reelt har mistet 18 spillere. Det gør, at der skal tænkes på en lidt anden måde, end der måske skulle sidst, jeg skulle udtage en OL-trup”, svarede han med et smil og en latter, der antydede både hemmelighedsfuldhed og en velovervejet taktik.

Læs også: Emma Stone melder ud: Vil hellere kaldes sit rigtige navn

Ved de kommende olympiske lege må nationerne kun have 14 spillere med, og det stiller endnu større krav til landstrænerens valg.

I forberedelsen til OL har Nikolaj Jacobsen udtaget spillere som Oskar Vind, Emil Bergholt, Thomas Arnoldsen og Mads Hoxer. De unge talenter får chancen for at vise deres værd i kampe mod Norge og Kroatien og kæmper for en plads ved legene i Paris.