Hele verden kender hende som Emma Stone, men faktisk er det ikke hendes rigtige navn.

Emma Stone, en af Hollywoods mest elskede skuespillerinder, har banet sin vej fra at være en fremadstormende stjerne i teenagekomedier til at blive en anerkendt og prisvindende skuespiller.

Hun har efterhånden været med i en lang række film, men er især kendt for sin rolle i film som ‘The Help’ og ‘La La Land’.

Læs også: Badehotellet’s Edit afslører: Sådan fik jeg beskeden

Senest har Emma Stone modtaget sin anden Oscar for rollen som Bella Baxter i ‘Poor Things’.

I et interview med Hollywood Reporter, fortæller hun nu om, at hun faktisk rigtig gerne vil kaldes ved sit eget navn. For hendes rigtige navn er slet ikke Emma Stone, det er faktisk Emily.

“Du kan kalde mig Emma eller hvad som helst du ønsker. Det ville faktisk være rart, hvis folk kaldte mig Emily,” siger hun, når hun selv bliver spurgt om, hvad hun helst vil kaldes.

Professionelt har Emma Stone anvendt navnet Emma, da en anden skuespiller allerede havde registreret Emily i skuespillerforbundet Sag-Aftra, hvilket er en forudsætning for at arbejde i Hollywood.

Læs også: TV 2-profil i stor sorg: Overrasker på skærmen

Derfor blev det altså til Emma Stone.

Emma – eller Emily – begyndte sin skuespilkarriere i en ung alder. Hun fik sit gennembrud i filmen “Superbad” fra 2007, hvilket hurtigt førte til flere roller i populære film som “Zombieland” og “Easy A”, hvor hun modtog bred anerkendelse og priser for sin præstation.

Med en imponerende karriere bag sig og flere spændende projekter i fremtiden, herunder filmen “Kinds of Kindness”, der forventes at debutere på Cannes Film Festival, fortsætter Emma Stone med at være en strålende stjerne på Hollywoods himmel.