Nu fortæller Ulla Vejby, hvordan hun fik den store nyhed.

I går sad Badehotellets mange fans bænkede foran skærmen for allersidste gang. I hvert fald når det kommer til at se spritnye afsnit af serien, for dem kommer der altså ikke flere af.

I de ti år serien har kørt, er årstallet i ‘Badehotel-tid’ gået fra år 1928 i seriens start, til år 1947 i seriens slutning. I gennem den periode har vi kunne følge med i de faste karakteres udvikling, og mange har i den grad udviklet sig.

Læs også: TV 2-profil i stor sorg: Overrasker på skærmen

I serien spiller Ulla Vejby stuepigen Edith, som også har udviklet sig meget gennem årene. Hun har holdt fast i sit nysgerrige og glade sind, og er vendt tilbage gang på gang som stuepige. Men alligevel, er der sket meget for Edith. Blandt andet er hun blevet gift med Valter, som hun også har fået børn med.

Og i Badehotellets allersidste afsnit endte det med, at Edith og Valter køber Badehotellet.

Det kom som en stor overraskelse for Ulla Vejby, det fortæller hun i et interview med BILLED-BLADET.

Her fortæller hun om hvordan hun reagerede da det gik op for hende, at hun ville overtage Badehotellet.

 “Vi havde en stor fælles reading hele holdet, hvor vi alle sad ved langborde og oplevede det for første gang. Da vi nåede til de linjer, hvor det er tydeligt, så rejste jeg mig op og sagde ”ååårrrhhh!”. Jeg havde slet ikke set det komme. Dels fordi Edith jo har været chef før og har sagt nej til det for at prioritere sin familie,” fortæller hun til bladet.

Læs også: Heino Hansen var helt uvidende: Krise i hjemmet under ‘Forræder’

Hun fortæller også, at hun troede det ville ende med at være Fie og Morten som ville overtage hotellet. Det var det, som Ulla Vejby forestille sig, mens de lavede optagelserne op til, hvor skuespillerne ikke kendte slutningen.

Selvom der ikke kommer flere nye afsnit af Badehotellet, så kan du stadig se eller gense alle ti sæsoner af serien på TV 2 Play.