Da optagelserne til Forræder var i gang, opstod der en krise hjemme hos Heino Hansen – men det var han helt uvidende omkring.

I den anden sæson af Forræder, som netop nu ruller over skærmen på TV 2, er komiker Heino Hansen en af de 18 deltagere.

Når optagelserne til programmet er i gang, kan deltagerne ikke kontaktes. Dog kan de – kun i yderste nødstilfælde – kontaktes via et nummer til produktionen.

Læs også: Mærker du et tomrum efter ‘Badehotellet’s slutning? Her er forklaringen

Og det var altså en hårsbredde fra, at Heino Hansens hustru havde ringet til ham på det nummer. Der opstod nemlig en noget uventet situation i hjemmet, som fik hylet hende helt og aldeles ud af den.

Det fortæller hun om i et opslag på Instagram.

Sammen har Cecilia og Heino to børn, og det er dem som fik hylet sin mor helt ud af den.

4-årige Ferdinand bestemte sig nemlig for at afprøve sine evner som frisør og med en lillebror der gerne vil være forsøgskanin, tog det pludselig fart. Og 1,2,3 – så havde Bernhard ikke længere lange fine krøller.

Og det forsøg skabte ikke særlig stor begejstring hos deres mor, tværtimod.

Læs også: Endelig: Nu deles der nyt om ‘Sygeplejeskolen’s kommende sæson

“Når du prøver at udleve din frisørdrøm på lillebror, men får også lige klippet mors nerver i farten,” skriver Cecilia Hansen til en video på Instagram, hvor hun også viser den store portion afklippede hår.

I videoen fortæller hun, at hun var helt ude af den og ringede rundt til familie og venner. Men i virkeligheden var det Heino hun havde brug for at tale med, og derfor var hun meget tæt på at ringe og afbryde optagelserne.

Det endte dog med at hun fattede sig og lod være.

Du kan se videoen hvor hun fortæller om det herunder:

Du kan se Forræder på TV 2 fredag kl. 20.00.