Med en puls på 180 fik hun sagt, at hun egentlig gerne ville hjem nu.

Badehotellet er slut, og skuespillerne på den hyperpopulære TV2-serie skal vinke farvel til karakterer der har fulgt dem i mere end et årti.

Og med de mange år på sættet har der naturligvis også fundet mindeværdige oplevelser sted foran og bagved kameraet.

Læs også: Felix Smith scorer nyt job: Det skal han nu

Merete Mærkedahl har givet liv til karakteren Otilia i løbet af de sidste ti år. Det er dog ikke kun skuespillet, der har gjort indtryk på hende.

Et ganske særligt øjeblik under optagelserne står klart i hendes erindring.

Én optagelse vil altid være et særligt minde

“Noget, der rent privat kommer til at stå som et særligt minde, er, da jeg får at vide midt i en scene med Ulla Vejby, at min kæreste Annas vand er gået, og om jeg gerne vil hjem eller fortsætte. Der siger jeg med en puls på 180, at jeg egentligt gerne vil hjem! Det er så ni år siden nu, for det var, da Esther kom til verden,” fortæller Merete Mærkedahl til BILLED-BLADET.

Serien “Badehotellet” har været mere end blot en arbejdsplads; det har været en del af skuespillerens liv, hvor store personlige øjeblikke har fundet sted. Merete er særligt taknemmelig for den støtte, hun modtog fra produktionsteamet, da hun skulle haste til fødslen af sit første barn.

Læs også: Badehotellets Otilia: Her er hendes kendte kusine

“Det opsummerer også, hvilken arbejdsplads det har været. Kort efter, at jeg havde fået mit kostume af, fik jeg stukket en nøgle og en madpakke i hånden, og så blev jeg sendt af sted. De havde allerede undersøgt, om der var fly eller tog,” lyder det med et smil fra Merete Mærkedahl.

Gennem årene har “Badehotellet” været vidne til mange betydningsfulde begivenheder i Mærkedahls liv, herunder familieforøgelser og flytninger tværs over landet.

Du kan gense Badehotellet på TV2 PLAY.