Der er ingen tvivl om, at Miley Cyrus har flere store hits på CV’et, men ingen af dem har klaret sig lige så godt som hendes seneste single ‘Flowers’.

For nylig udgav Miley Cyrus sin nye single ‘Flowers’, der har fået fans i hele verden til at spekulere i, om det er en hævnsang, der er dedikeret til hendes eksmand, Liam Hemsworth.

LÆS OGSÅ: Rygterne har floreret: Nu afviser Selena Gomez

Om det har været et ønske om at høre sangteksten, så man selv har kunnet vurdere, om der er noget om snakken, eller om folk finder sangen god, vides ikke, men under alle omstændigheder har den slået rekord på Spotify.

Det skriver streamingtjenesten selv på Twitter ifølge B.T.

“Hun kan købe sine egne blomster og slå sine egne rekorder. Miley Cyrus’ ‘Flowers’ er lige blevet den mest streamede sang på en enkelt uge i Spotifys historie,” skriver de.

Den nye single blev udgivet den 13. januar, hvilket er Liam Hemsworths fødselsdag. Om det er tilfælde, at det netop er den dag, den er udgivet på, vides ikke, men det har i hvert fald fået mange til at spekulere.

Siden sangen blev udgivet, er den blev afspillet intet mindre end 102 millioner gange på Spotify. Hertil er den naturligvis også tilgængelig på mange andre tjenester, hvorfor det sandsynligvis er et ganske indbringende nummer for Cyrus.

LÆS OGSÅ: Nu sker det endelig: Film om Michael Jackson på vej

På trods af de mange rygter om det, har Cyrus valgt at forholde sig tavs til, om den nye sang handler om hendes eksmand, som hun blev gift med ved et bryllup i 2018.