På det seneste har der floreret rygter om, at Selena Gomez danner par med kendt DJ, men det afviser hun nu.

Der har på det seneste været rygter om, at den 30-årige Selena Gomez danner par med Drew Taggart, der er den ene halvdel af The Chainsmokers.

LÆS OGSÅ: De har fået nok: Kanye West er blevet droppet

Det er rygter, der er blevet startet efter mediet Page Six skrev, at Gomez og Taggart blev spottet sammen i et bowlingcenter i New York.

Ifølge mediet People var de begge iført et ganske almindeligt outfit, og var til stede sammen med en gruppe venner.

Nu ser det dog ud til, at Selena Gomez har valgt at afvise, at der skulle være hold i rygterne om, at hun danner par med Taggart.

Det har hun gjort med en story på det sociale medie Instagram, hvor hun har delt et billede i sort/hvid med teksten ‘Jeg er for vild med at være alene’, ligesom hun også valgt at tilføje hashtagget #iamsingle.

Tidligere har der været rygter om, at Taggart skulle have fundet sammen med Eve Jobs, der er datter af Apple-stifter Steve Jobs. Inden da havde han dannet par med DJ Chantel Jeffries i omtrent et år.

Gomez har også tidligere dannet par med kendisser, hvilket omfatter både Justin Bieber, The Weeknd og Zedd. For nylig har hun udtalt sig om, at hun håber at finde kærligheden i fremtiden.

LÆS OGSÅ: Nu sker det endelig: Film om Michael Jackson på vej

Det gjorde hun bl.a. i november, hvor hun var med i et afsnit af Jay Shettys podcast ‘On Purpose’, hvor hun fortalte, at ‘selvfølgelig er der dage, hvor jeg føler mig langt væk, men jeg vil hellere fortsætte med at få mit hjerte knust, end slet ikke at føle noget’.