Kanye West er igen blevet droppet, og denne gang må det siges at være på en noget opsigtsvækkende vis.

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at de fleste har prøvet at blive droppet. Mange har måske også prøvet, at det er sket via en SMS eller e-mail, men alligevel kan det ikke hamle op med, hvad Kanye West har været ude for.

LÆS OGSÅ: Afdød vens mor kommer med følelsesladet afsløring om Ed Sheeran

Den 45-årige rapper har nemlig formået at blive droppet på, hvad der mest af alt kan beskrives som en bizar måde.

Ifølge mediet AllHipHop har hans advokater nemlig planer om at droppe ham, og det ønsker at de at gøre via en annonce i avisen.

Det er advokatfirmaet Greenberg Traurig Law Firm, der på det seneste har repræsenteret Kanye West, som nu ønsker at droppe ham, hvilket de vil gøre ved at indrykke annoncer i Los Angeles-baserede aviser.

TMZ, der har fået adgang til en række dokumenter i denne sag, skriver, at Kanye West ikke har været til at få fat på via det nummer, som de normalt har kontaktet ham på.

I og med, at de ikke har haft mulighed for at ringe eller skrive til ham på det telefonnummer, han har opgivet til dem, føler de sig nu nødsaget til at levere beskeden til ham på anden vis.

Greenberg Traurig har været det firma, der har repræsenteret den kendte rapper i en sag mod Ultra International Music Publishing, men nu står det klart, at de ikke længere ønsker at gøre dette.

Hvis den 45-årige rapper skal fortsætte sin sag mod Ultra International Music Publishing, vil han derfor være tvunget til at finde sig et hold af nye advokater.

LÆS OGSÅ: Efter hadefulde kommentarer: Nu reagerer Selena Gomez

Til en start kræver det dog, at han rent faktisk får læst de annoncer, der nu vil blive indrykket i to aviser i Los Angeles.