Popstjernen Selena Gomez har på det seneste modtaget en række hadefulde kommentarer, som hun nu har valgt at reagere på.

Da Selena Gomez dukkede op ved dette års Golden Globe-show, var hun iført en nydelig sort kjole fra Valentino. Det var dog ikke hendes kjole, der endte med at løbe med opmærksomheden.

LÆS OGSÅ: Shakira med voldsomt angreb på eksmanden i ny sang

I stedet var der mange, der bemærkede, at den 30-årige ‘Only Murders in the Building’-stjerne havde taget.

Flere af dem, der lagde mærke til dette, kunne tilsyneladende ikke dy sig fra at kommentere på det. Derfor har den kendte skuespiller og sangerinde modtaget flere hadefulde kommentarer på det seneste.

På trods af dette, virker det ikke til, at det går Selena Gomez på, at hun har taget på. Hun har endda forklaret, at det skyldes, at hun har spist en masse god mad i løbet af julen.

Det har hun selv forklaret i en live-video på det sociale medie Instagram, skriver SE og HØR.

“Jeg er lidt stor lige nu, fordi jeg har hygget mig i juledagene,” lød det fra den kendte popstjerne, da hun sendte live på sin Instagram kort tid efter showet i sidste uge.

“Ikke?” sagde hun derefter, hvilket var henvendt til hendes niårige lillesøster, Gracie Elliott Teefey, der også var med hende til den fornemme prisuddeling.

“Men vi er ligeglade,” rundede hun af.

Derfor er der intet, der indikerer, at hun går på, at hun har taget på. Og netop det faktum, at det ikke gør hende noget, har sandsynligvis være med til at lukke munden på dem, der er kommet med hadefulde kommentarer.

LÆS OGSÅ: Flere kendisser har gjort det: Kendt rapper opretter sig på omstridt platform

Tidligere har hun også forklaret til sine mere end 370 millioner følgere på Instagram, at hun ikke mener, at det er værd at være tynd, hvis det skal betyde, at hun får glip af den mad, hun godt kan lide.