Der er flere kendisser, der har gjort det, og nu har Iggy Azalea valgt at gøre dem kunsten efter.

Er du stor fan af Iggy Azalea, kan du glæde dig over, at du kan se meget mere til hende. Hun har nemlig kastet sig over en meget omstridt platform.

LÆS OGSÅ: Helt vildt: Så stor er Kim Kardashians formue

Den 32-årige rapper har nemlig valgt at oprette en konto på OnlyFans, fortæller hun til Variety.

Det har hun gjort, til trods for, at det ikke er mere end et par år siden, at hun sagde, at hun aldrig ville oprette sig på den omdiskuterede platform.

“Jeg må indrømme, at jeg aldrig før har vidst, at Onlyfans er et sted, hvor man kan være kreativ, så jeg havde ikke forventet, at jeg ville samarbejde med dem om mit største projekt til dato,” lyder det fra Azalea.

Azalea, hvis borgerlige navn er Amethyst Amelia Kelly, har valgt at dele en lille forsmag på, hvad man som abonnent kan forvente at få serveret på hendes profil.

De fleste kender OnlyFans som en platform, hvor man mod betaling kan få adgang til indhold af mere eller mindre pikant karakter. Om det også er i den boldgade, at Azalea har i sinde at bevæge sig, har hun endnu ikke gjort klart.

Det eneste, hun har afsløret er, at hun vil dele ‘billeder, videoer, musik, illustrationer og digte’, hvilket vil være en del af hendes nye projekt, der har fået navnet ‘Hotter Than Hell’.

Skulle man have lyst til at følge Azalea på den omstridte platform, koster det 25 dollars om måneden, hvilket svarer til cirka 172 danske kroner.

LÆS OGSÅ: Shakira med voldsomt angreb på eksmanden i ny sang

Om det er værd at betale den slags penge for at få adgang til det indhold, hun planlægger at dele, er naturligvis en helt og aldeles personlig vurdering.