I forbindelse med en mindehøjtidelighed søndag kom Lisa Marie Presleys datter med en hjerteskærende afsløring.

Søndag var både familie og fans samlet ved Graceland i Memphis, hvor der blev sagt et sidste farvel til Lisa Marie Presley, der gik bort den 21. januar i en alder af blot 54 år.

LÆS OGSÅ: Har kørt i 14 år: Nu stopper hitserie

Der var flere kendisser med til mindehøjtideligheden søndag, hvilket blandt andet omfatter hertuginden af York, Sarah Ferguson, der også holdt en rørende tale.

Til trods for, at det var en flot tale, der blev holdt af Sarah Ferguson, var det ikke den, der løb med størstedelen af opmærksomheden.

Det endte derimod med at være 33-årige Riley Keough, der er Lisa Marie Presleys ældste datter. Hun var nemlig så berørt af situationen, at hun ikke var i stand til at holde sin tale.

Ifølge Daily Mail medførte dette, at hun fik sin mand, Ben Smith-Petersen, til at læse den tale op, hun havde skrevet, så de mange fremmødte kunne lytte til, hvad hun havde på hjertet.

Og det var i denne forbindelse, at den hjerteskærende afsløring frem. Riley Keough brugte nemlig sin tale til at afsløre, at hun og kæresten var blevet forældre til en pige.

Det betyder, at Lisa Marie Presley nåede at blive mormor kort inden, at hun mistede livet for få uger siden.

LÆS OGSÅ: Miley Cyrus i imponerende bedrift: Slår vild rekord

“Jeg håber, jeg kan elske min datter, som du elskede mig, som du elskede mine brødre og søstre,” lød det i talen, som var skrevet af Riley.