Det er ikke blot Harry Styles, der har været udsat for lidt af hvert. Det samme har hans kvindelige sikkerhedskonsulent.

Hun er nemlig blevet udsat for dødstrusler fra en kvinde, der har stalket Harry Styles. Stalkerens navn er Diana Tarazaga-Orero, og hun er 29 år gammel.

LÆS OGSÅ: Netflix-stjerne tiltalt for seksuel krænkelse i fem år gammel sag

Allerede i februar gjorde hun sig bemærket på uheldig vis, da hun brød ind i Harry Styles’ hjem i London. Siden da har hun skrevet et hav af beskeder til Michelle Roycroft, der er sikkerhedskonsulent for Styles.

Det skriver den britiske avis The Sun.

Angiveligt skulle det handle om, at den kvindelig stalker mener, at Roycroft står i vejen for, at hun kan indlede et forhold til den verdenskendte popstjerne.

Efter sigende har Tarazaga-Orero sendt mere end 100 beskeder til hende, hvoraf flere af dem har truende karakter. I en eller flere beskeder har hun endda sendt dødstrusler.

Flere af de truende beskeder blev sendt til den 52-årige sikkerhedskonsulent, da stalkeren forsøgte at bryde ind i Styles’ hjem i London.

Det har nu fået konsekvenser for hende, at hun har sendt de truende beskeder til Roycroft. I retten er hun nemlig blevet idømt et polititilhold, hvilket betyder, at hun ikke må nærme sig eller kontakte Roycroft.

Hvad det vil sige er, at det heller ikke er tilladt for hende at kontakte hende via eksempelvis SMS, e-mail eller deslige.

LÆS OGSÅ: Jennifer Lopez vender tilbage til Instagram med stor nyhed

Ydermere er det naturligvis også strengt forbudt for hende at møde op på adresser, hvor hun ved, at Roycroft opholder sig. Slutteligt har Tarazaga-Orero også fået forbud mod at få andre til at kontakte sikkerhedskonsulenten.