Den kendte trommeslager er gået bort, efter at have pådraget sig skader i hovedet forårsaget af et fald.

Darren Henley Peligro, der spillede trommer i det amerikanske band The Dead Kennedys, er fredag afgået ved døden.

LÆS OGSÅ: Havde netop annonceret turné: Nu går verdensstjerne på pension

Trommeslageren er gået bort af et hovedtraume, hvilket formodes at skyldes et fald. Sådan lyder det fra bandet på Facebook ifølge Ritzau.

“Vi beder folk om at udvise respekt for familiens privatliv i denne svære tid. Tak for jeres tanker og trøstende ord,” lyder det også i opslaget fra det kendte punkband.

Det bliver også oplyst, at politiet har undersøgt hans død, og at det menes, at han er død, efter at have pådraget sig en skade i hovedet.

Det er ikke blevet bevist, men politiet mener, at han har pådraget sig skaden i hovedet efter et fald. Derfor formodes det ikke, at der er sket noget kriminelt i forbindelse med dødsfaldet, som kaldes for et uheld.

Darren Henley Peligro, der af de fleste blot er kendt under navnet D.H. Peligro, blev en del af Dead Kennedys i 1981. Han var en del af det kendte band frem til 1986, hvor det gik i opløsning.

Herefter blev han en del af Red Hot Chili Peppers som trommeslager, men var det kun i et par år, inden han blev smidt ud, fordi han havde et ustyrligt stof- og alkoholmisbrug.

LÆS OGSÅ: Mediet i bommert: Erklærede ​rocklegende død

Efter at være blevet smidt ud af Red Hot Chili Peppers, valgt han sammen med Dead Kennedys-bassist Klaus Flouride og en ny sanger, Brandon Cruz, at lancere det kendte band på ny.