Et amerikansk medie erklærede rocklegenden Jerry Lee Lewis død. Det viste sig dog, at han er i liv.

Det er svært at komme udenom, at Jerry Lee Lewis er en sand rocklegende. Han står bag flere store hits, herunder ‘Great Balls of Fire’. Og vigtigst af alt, så er han ikke død.

LÆS OGSÅ: Kendt skuespiller tager udskældt forfatter i forsvar

Det skrev amerikanske TMZ ellers onsdag aften, hvor de berettede, at den 87-årige sanger var gået bort i sit hjem i Memphis.

Nu har det dog vist sig ikke at være tilfældet. Det er TMZ selv, der har delt en opdatering, hvori de fortæller, at rockpioneren faktisk ikke er død.

I samme ombæring har mediet forklaret, hvad der gik galt. De har nemlig været i kontakt med en person, der hævdede at være repræsentant for Jerry Lee Lewis – og vedkommende fortalt, at han var død.

“Det viste sig, at det ikke var tilfældet. TMZ beklager fejlen,” lød det herefter fra det amerikanske underholdningsmedie.

Ganske vist har den 87-årige legende været plaget af helbredsproblemer i de senere år, men han lever stadig.

Blandt andet blev han ramt af en hjerneblødning i 2019, hvilket fik mange til at tro, at det var slut. Det viste sig dog ikke at være tilfældet.

LÆS OGSÅ: Blev bandlyst fra restaurant: Nu taler James Corden ud

Hidtil har Jerry Lee Lewis ikke selv kommenteret på, at han angiveligt har været død. Ligeledes er der heller ikke nogen fra Lewis-lejren, der har udtalt sig om det.