Han og hans band havde netop annonceret en stor verdensturné. Nu har han i stedet besluttet sig for at trække sig tilbage.

Mick Mars, der er guitarist og medstifter af bandet Mötley Crüe, har besluttet at trække sig tilbage. Han vil derfor ikke længere være en del af bandet, hvilket skyldes ‘udfordringer med hans helbred’.

LÆS OGSÅ: ‘Harry Potter’-skuespiller afslører: Det blev jeg betalt for rollen

Det skriver Entertainment Tonight.

Det betyder dog ikke, at den planlagt verdensturné bliver aflyst. Derimod kommer de resterende bandmedlemmer til at gennemføre turnéen.

Det har henholdsvis Tommy Lee, Nikki Sixx og Vince Neil afsløret i en pressemeddelelse, skriver Entertainment Tonight.

I denne pressemeddelelse skriver de også, at de accepterer Mick Mars’ beslutning om at gå på pension. Samtidig afslører de, at de får hjælp af deres ven John 5, som kommer til at overtage den rolle, som Mick Mars skulle have haft på turnéen.

“Selvom forandring aldrig er let, accepterer vi Micks beslutning om at trække sig fra bandet på grund af udfordringerne med hans helbred,” lyder det fra de resterende medlemmer af Mötley Crüe.

“Vi har set Mick håndtere sin ankyloserende spondylitis i årtier, og han har altid klaret det med det største mod og ynde,” lyder det om hans helbredsproblemer, der er en form for gigt, der forårsager betændelse i leddene og ledbåndene i rygsøjlen.

LÆS OGSÅ: Mediet i bommert: Erklærede ​rocklegende død

“At sige ‘nok er nok’ er den ultimative handling af mod. Micks lyd var med til at definere Mötley Crüe fra det øjeblik, han tilsluttede sin guitar ved vores allerførste øvelse sammen. Resten – som de siger – er historie. Vi vil fortsætte med at ære hans musikalske arv,” skriver de også.