De otte ‘Harry Potter’-film er blandt de mest indtjenende film i verden. Men det er ikke alle skuespillere, der er blevet lige godt betalt.

Daniel Radcliffe, Emma Watson og Rupert Grint spillede de tre bærende roller i de otte ‘Harry Potter’-film.

LÆS OGSÅ: Blev bandlyst fra restaurant: Nu taler James Corden ud

Fælles for dem alle tre, at det har været yderst indbringende for dem at være indehaver af disse roller. Det samme gør sig ikke gældende for alle skuespillere, der har haft roller i filmene.

Det har skuespiller Miriam Margolyes, der spillede rollen som Hogwarts-lærer Pomona Spire, gjort klart i et interview med Metro.

“Jeg tjente aldrig Harry Potter-millioner. Jeg tror, at de tre eller fire hovedpersoner gjorde, og det fortjener de, men det gjorde min karakter ikke,” sagde hun.

Hun afslørede også, at hun kun spillede sin rolle i to af filmene. Desuden vil hun ikke brokke sig over lønnen, da rollen har haft stor betydning for hende.

“Jeg var kun med i to film, og jeg fik kun 60.000 pund for at spille professor Sprout, men jeg brokker mig ikke. Nu. Jeg brokkede mig dengang, men det gjorde mig meget berømt,” lød det også fra hende.

Hun spillede rollen som Pomona Spire, der er med i ‘Harry Potter og Hemmelighedernes Kammer’ og igen i ‘Harry Potter og dødsregalierne – del 2.’

Miriam Margolyes har tidligere udtalt sig om, at rollen i de to ‘Harry Potter’-film har haft stor indflydelse på hendes karriere, da det har gjort hende meget kendt.

LÆS OGSÅ: Nu er den på vej: Prins Harrys bog har fået udgivelsesdato

Hertil har hun også forklaret, at hun flere gange har oplevet at folk løber efter hende på gaden, fordi de vil have et billede eller en autograf.