Den kendte rockstjerne er havnet i problemer med ordensmagten, da han er blevet anholdt for besiddelse af våben.

Matt Schultz, der er bedst kendt for sin rolle som forsanger i bandet ‘Cage The Elephant’, blev torsdag anholdt på et hotel i New York City.

LÆS OGSÅ: Rygterne har svirret: Har Drake lige bekræftet det?

Det har vist sig, at han blev anholdt af politiet i New York, fordi han var i besiddelse af våben. Det skriver mediet Fox News, som har fået dette bekræftet af det lokale politi i storbyen.

Og noget tyder på, at Schultz er glad for våben, for det var ikke kun et enkelt våben, han blev fundet i besiddelse af, da han blev anholdt torsdag.

I hvert fald skriver Fox News, at den 39-årige sanger er blevet sigtet for to gange besiddelse af et ladt skydevåben. Hertil er der også to sigtelser for ulovlig våbenbesiddelse.

Mediet har fået bekræftet af det lokale politi, at de fik en ransagningskendelse, og dernæst lagde vejen forbi Matt Schultz’ hotelværelse, hvor de fandt to ladte våben.

I og med, at han ikke havde tilladelse til at være i besiddelse af de to våben, er han nu blevet anholdt i sagen.

Schultz er forsanger i bandet ‘Cage The Elephant’, der er kendt i hele verden, og som har vundet en lang række priser.

LÆS OGSÅ: Kendt sangerinde død: Blev 74 år

De har blandt andet to gange vundet en ‘Grammy’ for ‘Bedste rock-album’. Første gang vandt de i 2017 med deres album ‘Tell Me I’m Pretty’, mens de tre år senere også snubbede en ‘Grammy’ for albummet ‘Social Cues’.