Der har i lang tid været rygter om det. Nu formodes det, at Drake har bekræftet, at det er sandt.

I løbet af sommeren trak Drake overskrifter af flere grunde. Ikke nok med, at han flere gange fik skabt opmærksomhed om sig selv, ved at gamble for enorme beløb, så havnede han også på forsiden af flere medier, efter angiveligt at være blevet anholdt i Sverige.

LÆS OGSÅ: Bob Marleys barnebarn død: Blev kun 31 år

Flere medier, herunder Los Angeles Times, skriver, at han rejste til Stockholm i Sverige den 13. juli. Ifølge rygterne skulle den canadiske rapper være blevet anholdt af svensk politi dagen efter.

Dengang var det dog ikke noget, som Drake-lejren havde den store lyst til at tale om. En repræsentant for Drake slog fast, at der ikke var hold i rygterne, og at Drake befandt sig på sit hotelværelse. Andre mente dog, at han blev anholdt foran en natklub i Stockholm.

Til trods for, at det er ved at være lang tid siden, har Drake ikke selv kommenterer på det. Til gengæld har han delt en video på det sociale medie Instagram, der har været med til at skabe forvirring i sagen.

I en video, som den canadiske rapper har delt i et opslag med andre billeder og videoer, kan man se, at flere svenske politimænd stille og roligt fører en person, der ligner Drake, ind i en politibil.

Han har dog blot valgt at dele videoen. Der følger ikke tekst eller lignende med, der forklarer, hvad der foregår.

LÆS OGSÅ: The Rock kæmpede længe for rolle: Nu er den droppet

Det faktum, at han har delt denne video, har dog medført, at der er mange, der mener, at det er svært at finde ud af, hvad der egentlig er op og ned i hele historien om, at han skulle være blevet anholdt i den svenske hovedstad i sommer.