Den kendte rapper har meldt ud, at hun har valgt at trække stikket. Hun har nemlig brug for at tage sig en lille pause.

Den 27-årige Megan Thee Stallion har tilsyneladende presset sig selv hårdt på det seneste. I hvert fald har hun meldt ud, at hun har brug for at trække sig tilbage for en stund.

LÆS OGSÅ: Nu maner Selena Gomez og Hailey Bieber for alvor rygter til jorden

Det er en melding, der kommer i kølvandet på, at hun var gæstevært og musikalsk indslag i det kendte talkshow ‘Saturday Night Live’.

Det er det amerikanske medie TMZ, der bringer historien om, at den rapperen, der især er kendt for hittet ‘Sweetest Pie’, skulle have udtalt, at hun har i sinde at tage sig en pause.

“Hotties, jeg er virkelig ked af det, men efter SNL har jeg virkelig brug for at tage en pause, jeg er så træt, fysisk og emotionelt,” lød det efter sigende fra Megan Thee Stallion, inden hun tog del i det kendte talkshow.

Denne melding gav hun selv til sine fans i en liveudsendelse på de sociale medier, herunder på Instagram.

Meget kunne dog tyde på, at det ikke blot er som følge af, at hun har været en del på arbejde på det seneste, at hun har brug for en pause.

LÆS OGSÅ: ‘Geordie Shore’-stjerne deler lykkelig nyhed

Hun har nemlig også for nylig haft indbrud i sit hjem, hvor der blev stjålet værdier for mere end tre millioner kroner. Hertil skal hun snart i retten med rapper Tory Lanez, som hun anklager for at have skudt hende i foden.