I lang tid har der været rygter om, at der skulle være et uvenskab mellem Selena Gomez og Hailey Bieber. Det er dog rygter, de nu har fået maner godt og grundigt til jorden.

Siden 2018 har Hailey Bieber dannet par med popstjernen Justin Bieber. De blev endda gift kort tid efter at have bekræftet, at de officielt er et par.

LÆS OGSÅ: Harry Styles måtte afbryde koncert: Blev ramt i skridtet

Inden da havde Justin Bieber flere gange dannet par med Selena Gomez, og mange har spekuleret i, om det var Hailey, der endte med at sætte en stopper for dette.

Som følge af dette, har der også været rygter om et uvenskab mellem de to. Det har de dog nu slået fast, at der ikke er hold i. De er nemlig blevet fotograferet, mens de både krammer og griner.

I weekenden holdt Acadamy Museum of Motion Pictures deres årlige gallafest, hvor flere store navne deltog. Blandt de mange gæster, fandt man både 25-årige Hailey Bieber og 30-årige Selena Gomez.

Ikke nok med, at de deltog i samme fest, så lod de sig også fotografere sammen. De poserede nemlig til flere billeder, ligesom de også både krammede og morede sig sammen efterfølgende.

Derfor er der intet, der tyder på, at der skulle være et uvenskab mellem de to kvinder. Rygterne om dette må derfor siges at være blevet manet godt og grundigt i jorden af de to hovedpersoner.

LÆS OGSÅ: Mel Gibson kan vidne i sag om seksuelle overgreb

For nylig åbnede Hailey desuden op om beskyldningerne om, at hun skulle have stjålet Justin Bieber fra Selena Gomez. Det gjorde hun meget klart, at hun bestemt ikke gjorde. I samme ombæring fortalte hun også, at hun har stor respekt for den 30-årige sangerinde og skuespillerinde.