Harry Styles måtte tage sig en pause fra sin koncert, da der pludselig kom en vandflaske flyvende, som ramte ham i skridtet.

Det er ikke første gang, at den 28-årige Harry Styles er blevet ramt af flyvende ting, når han står på scenen. Det har han efterhånden prøvet et par gange, hvorfor man skulle tro, at han er ved at være vant til det.

LÆS OGSÅ: Bank trækker stikket på samarbejde med Kanye West

For ganske nylig prøvede han nemlig noget så bizart, som at blive bombarderet med friteret kylling, hvilket medførte, at han var nødt til at afbryde en koncert, han gav i New York i USA.

Denne gang har der dog ikke været tale om friteret kylling, men derimod en vandflaske. Det handler dog mest om, hvor han endte med at blive ramt af vandflasken.

Den flyvende vandflaske ramt ham nemlig ikke et hvilket som helst sted på kroppen. Derimod ramte den ham lige i skridtet, hvilket førte til, at han knækkede lidt sammen, og måtte tage en lille pause fra sin koncert.

Op til flere videoer er gået viralt på de sociale medier, der viser, hvad der skete. I disse videoer kan man både høre og se, at han heldigvis ikke er kommet slemt til skade, men at han blot vælger at lave sjov med situationen.

“Okay, det er uheldigt,” kan man høre, at det lyder fra Harry Styles kort tid efter, at han er blevet ramt af den flyvende vandflaske.

LÆS OGSÅ: Mel Gibson kan vidne i sag om seksuelle overgreb

I stedet for at bryde ud i et raserianfald eller lignende, vælger han derefter at ryste sine ben og fortsætte med at tale til publikum, men denne gang med en påtaget høj stemme, hvilket får publikum til at bryde ud i jubel.