Den kendte rapper har flere gange gjort sig selv uheldigt bemærket på det seneste. Det har nu fået konsekvenser for ham.

Én ting er, at han er blevet udelukket fra både Twitter og Instagram, fordi han har overtrådt deres regler. Det er dog intet at sammenligne med, at han nu er blevet smidt på porten af sin bank.

LÆS OGSÅ: J.K. Rowling reagerer på dødsfald

Den amerikanske bank JP Morgen Chase har nemlig meldt ud, at de ikke længere vil samarbejde med den kendte rapper. Han har konti til sin virksomhed ‘Yeezy’ i banken, men det har han fået besked på, at han ikke har meget længere.

Ifølge BBC har han fået et brev fra banken, der er blevet dateret den 20. september. I dette brev er det blevet gjort klart, at han har frem til den 21. november til at få flyttet sine konti, da hans samarbejde med banken vil ophøre på denne dato.

Det vides ikke konkret, hvad der har ført til, at hans samarbejde er blevet opsagt. Kanye West har dog før bragt sig i unåde hos banken, som han har rettet kritik af, da de ikke ville sætte ham i forbindelse med Jamie Dimon, der er bankens administrerende direktør.

Som sagt, er der ikke meldt noget ud af, hvad der har ført til, at banken ikke længere vil samarbejde med ham. Ifølge BBC lyder det dog, at Adidas også overvejer at droppe Kanye West, selvom Yeezy står for op mod 10% af deres samlede omsætning.

LÆS OGSÅ: Kevin Hart i stor sorg

Dette er sket efter, at den kendte rapper dukkede op til modeugen i Paris, hvor han var iført en trøje, hvorpå der stod ‘White Lives Matter’. Om det også er dét, der har gjort, at JP Morgen Chase vil droppe ham, vides – som sagt – ikke.