Den britiske realitystjerne, der især er kendt for sin deltagelse i ‘Geordie Shore’, har god grund til at smile for tiden. Hun er nemlig blevet mor for første gang.

Er man fan af det britiske realityprogram ‘Geordie Shore’, er man ikke i tvivl om, hvem Charlotte Crosby er. Hun var nemlig en af de helt store personligheder i programmet.

LÆS OGSÅ: Victoria Beckham afslører: Derfor har hun fjernet David-tatovering

Siden sin deltagelse i programmet, har hun især ernæret sig som influencer, og har formået at skabe en stor skare af følgere på de sociale medier.

Og det er netop på de sociale medier, at hun har løftet sløret for en lykkelig nyhed. Her har hun nemlig afsløret, at hun er blevet mor til en lille pige.

Det sker ifølge britiske Metro i en række stories, hun har delt på Instagram.

Det har dog ikke været nogen hemmelighed, at den 32-årige stjerne har været gravid. Det har hun nemlig hele tiden været åben omkring på de sociale medier, hvor hun har delt sin rejse.

Lørdag kunne så endelig afsløre, at hun havde født, og at hun var blevet mor til en lille pige. Dermed kunne hendes mere end otte millioner følgere også se en lykkelig afslutning på hendes graviditet.

LÆS OGSÅ: Gik til angreb på forældre: Nu er Britney Spears forsvundet igen

Charlotte Crosby er i dag kærester med forretningsmanden Jake Ankers, som hun har dannet par med, siden slutningen af 2021. De gjorde deres forhold officielt i starten af i år.