Kanye West er blevet spottet på date med en ny kvinde, men denne gang er der ikke tale om en kendis.

Siden Kanye West blev skilt fra Kim Kardashian, er han blevet spottet på date med flere kvinder – og nu har han tilføjet endnu en kvinde til sin liste.

LÆS OGSÅ: Golden Globe joke – folk er rasende

West, der har været i massiv modvind på det seneste, har sat gang i rygter om, at han har fundet sig en ny kvinde at kaste sin kærlighed over, efter han blev spottet på date med en mystisk blondine på Waldorf Astoria Beverly Hills.

En kilde, der så parret sammen, har udtalt til TMZ, at det virkede til, at West og blondinen følte sig godt tilpas i hinandens selskab, mens de talte sammen under middagen.

Ifølge Page Six er den 45-årige rapper desuden blevet spottet på det lækre hotel flere gang. Det formodes derfor, at han for tiden bor på hotellet.

Den blonde kvinde er den samme kvinde, som han blev spottet med tidligere denne uge, hvor de sammen dukkede op ved hotellet, men der er endnu intet medie, der har fundet frem til, hvem hun er.

Desuden er de ikke blevet set sammen, foruden ved de to lejligheder, hvor der er blevet taget billeder af dem. Hvis de danner par, må det derfor formodes, at det er noget, der er megt nyt.

Efter sit brud fra Kim Kardashian, har West også datet både Julia Fox og Chaney Jones, men i begge tilfælde endte det med at løbe ud i sandet, inden det blev alt for seriøst.

LÆS OGSÅ: Indgår musikaftale

Den amerikanske rapper har på det seneste gjort, hvad han kan, for at gå under radaren, efter han sidste år kom i massiv modvind, da han kom med flere antisemitiske udtalelser.