“Det var usmageligt gjort”

Joken omkring Whitney Houstons død, faldt ikke i god jord, da værten Jerrod Carmichael sagde noget, der fik salen til at tabe kæben – og nu er familien til Whitney Houston.

Den afdøde Whitney Houstons ejendom og familie er oprørte over joken omkring hendes død.

Den smukke Whitney Houston
Foto: Getty

“Så er vi her, live fra hotellet – der slog Whitney Houston ihjel!” således lød den uheldige kommentar fra værten.

Den anerkendte sangerinde og skuespillerinde Whitney døde i 2012 i en alder af kun 48 og den pludselige død ødelagde hendes familie og hendes millioner af fans rundt om i verden.

Den højt elskede superstjerne døde på Beverly Hilton-hotellet i Californien i februar 2012 efter en utilsigtet overdosis efter at have kæmpet en brag kamp med afhængighedsproblemer.

Næsten 11 år efter hendes død blev Golden Globe Awards i denne uge afholdt på præcis samme hotel, hun døde på, hvor værten Jerrod Carmichael refererede til det i en uforsigtig joke, som fik salen til at måbe.

Der var nogen gisp fra publikum, da Carmichael lavede joken, men showet gik fremad som normalt.

Jerrod Carmichael during the 80th Annual Golden Globe Awards show på Beverly Hilton in Beverly Hills
Foto: Scanpix

Nu siger hendes pårørende, Pat Houston, at de er ‘skuffede’ over den dårlige vittighed.

Sidste år markede et årti siden Bodyguard-skuespillerindens alt for tidlige død, med hendes navn ligeså berømt som nogensinde takket være hendes utrolige arv.

En film, om Whitey Houstons liv kaldet ‘I Wanna Dance With Somebody’, er i øjeblikket rigtig populær blandt fans og kritikere og kører stadigvæk i biograferne.