Kanye West er endnu engang blevet sagsøgt, men denne gang er der tale om et højere beløb.

Et produktionsselskab har sagsøgt Kanye West, da de mener, at han skylder dem op mod 7 millioner dollars, hvilket er svarende til næsten 52 millioner kroner.

LÆS OGSÅ: Er gået fallit: Skuespiller har fået nyt job

Ifølge TMZ har Phantom Labs sagsøgt Kanye West, fordi han skylder dem penge for en række storstilede projekter, de stod for mellem juni 2021 og marts 2020.

Blandt andet har de stået for Sunday Service i fire uger, en lyttebegivenhed til ‘Donda 2’, det kendte storstilede ‘Free Larry Hoover’-show sammen med Drake samt hans aflyste Coachella-optræden i 2022.

Phantom, repræsentet af advokat Howard King, siger, at Ye og teamet i starten var gode til at betale, men det varede ikke længe, ​​før regninger begyndte at hobe sig op, og i februar 2022 skyldte de over 6 millioner dollars.

Ifølge retsdokumenterne var det planen, at Kanye West ville betale sin gæld til Phanton med de 9 millioner dollars, han ville have tjent på Coachella, men denne koncert endte han dog med at aflyse.

Phantom hævder, at udover gælden på 6 millioner dollars, som Ye allerede havde til virksomheden, blev de ramt af yderligere $1,1 millioner i Coachella-relaterede afbestillingsgebyrer, som de også ønsker, at Ye skal dække.

LÆS OGSÅ: Heard ville have ny retssag: Nu har retten talt

Det har nu medført, at de blandt andet sagsøger ham for kontraktbrud, og stillet et krav om, at Ye betaler de 7,1 millioner dollars, de mener, at han skylder dem.