På det seneste har der været en del rygter om Armie Hammer, og nu bekræftes det, at han har kastet sig over et nyt job.

Efter at være blevet anklaget for både overfald, voldtægter og tilmed også kannabalistiske tendenser, har der ikke just været gang i karrieren for skuespiller Armie Hammer.

LÆS OGSÅ: Heard ville have ny retssag: Nu har retten talt

Dette har tilsyneladende medført, at han har været nødt til at finde sig en anden måde, hvorpå han kan tjene penge.

Nu har mediet Variety fået bekræftet af en kilde, at Armie Hammer har fået job med at sælge timeshares på et hotel på Caymanøerne.

“Han arbejder på et resort og sælger timeshares. Han arbejder i en kontorbås,” lød det fra en kilde, som Variety har talt med.

“Virkeligheden er, at han er gået fallit og bare prøver at fylde dagene ud og tjene penge til at forsøge sin familie,” sagde kilden også.

Kilden, der har gjort det klart, at han ønsker at være anonym, har udtalt, at inden han fik job som timeshare-sælger, styrede Hammer et lejlighedskompleks på Caymanøerne.

Den kendte skuespiller har valgt at bosætte sig på Caymanøerne, da han har et ønske om at være i nærheden af sine to børn, der har boet på Caymanøerne med hans ekskone, tv-vært og iværksætter Elizabeth Chambers.

LÆS OGSÅ: Harry Styles med flot gestus efter Field’s-skyderi

En kilde har desuden fortalt til Variety, at Hammer også har tilbragt tid på en form for behandlingssted, efter hans karriere faldt fra hinanden.