Den kendte rapper håber på at kunne genvinde Kim Kardashian, men indrømmer også, at han er lun på Kylie Jenners tætte veninde.

For nylig kom det frem, at Kanye West fortsat håber på, at han kan finde sammen med Kim Kardashian. Det betyder dog ikke, at han vil kede sig i mellemtiden.

LÆS OGSÅ: Instagram pålægger Kanye West restriktioner

Og faktisk har den kendte amerikanske rapper allerede løftet sløret for, at der faktisk er en helt bestemt person, som han har et godt øje til.

Den heldige viser sig at være ingen ringere end 25-årige Anastasia ‘Stassie’ Karanikolaou – og hun er ikke hvem som helst. Hun er nemlig en af Kylie Jenners bedste veninder.

“Hele verden ved, at jeg har et crush på Stas,” skrev den amerikanske rapper ud af det blå på sin Instagram-profil tidligere på ugen.

Til trods for, at det er ‘Stassie’, han har et godt øje til, så valgte han at dele nyheden med et billede af Kylie Jenner.

At den 45-årige rapper har valgt at kaste sin kærlighed over den 20 år yngre ‘Stassie’, er dog næppe noget, der hjælper på hans chancer for at vinde Kim Kardashian tilbage.

Som sagt, er hun nemlig en af Kylie Jenner, som er lillesøster til Kim Kardashians, bedste veninder.

LÆS OGSÅ: Medie erklærede sangerinde død ved en fejl

Tidligere har Kim Kardashian dog sagt, at hun gerne vil date en ‘normal mand’ næste gang. Derfor er der i forvejen ikke specielt store chancer for, at rapperen og realitystjernen finder sammen igen.