Kanye West er ikke ligefrem en mand, der er kendt for at holde sig ude af problemer på de sociale medier. Og igen har han fået bragt sig selv i problemer.

Den amerikanske rapper er igen kommet i problemer på de sociale medier. Denne gang er det dog ikke blot dårligt omtale, det har ført med sig.

LÆS OGSÅ: Medie erklærede sangerinde død ved en fejl

Derimod er han af Instagram blevet pålagt restriktioner. Ligeledes har det sociale medie også valgt at slette en række opslag. De mener nemlig, at den kendte rapper ikke har overholt deres regler og vilkår.

Sådan lyder det fra det amerikanske kulturmedie Deadline.

Det er en straf, han er blevet pålagt i kølvandet på, at han fredag delte et opslag, der bestod af et skærmbillede af en samtale med rapkollegaen Sean ‘Diddy’ Combs, som de fleste kender under navnet Puff Daddy.

I denne samtale anklager Kanye West sin rapkollega for at være kontrolleret af det jødiske folk. Desuden lyder det, at han valgt at offentliggøre samtalen, fordi han ville vise dem, at de ikke kan true ham eller påvirke ham.

Efterfølgende har det bragt ham i unåde på de sociale medier, hvor der er rigtig mange, der har valgt at lange ud efter den kendte rapper.

LÆS OGSÅ: Eddie Murphy skal betale formue i børnepenge

Ikke nok med det, så har den amerikansk-jødiske komité også kommenteret episoden, hvilket blandt andet er sket i en video på de sociale medier. Her lyder det, at Kanye Wests enetale var fyldt med både ‘racistiske og antisemitiske undertoner’.