Skuespiller og komiker Eddie Murphy skal fremadrettet betale en stor sum penge i børnepenge til Melanie Brown, som har en datter med.

Fremover kommer Eddie Murphy til at skulle betale en stor sum penge i børnepenge til den tidligere Spice Girl, Melanie Brown. Intet mindre end 267.000 kroner om måneden skal han nemlig slippe.

LÆS OGSÅ: Medie erklærede sangerinde død ved en fejl

Sammen har de datteren Angel Iris Murphy Brown, der er 15 år gammel. Mel B har fået børnebidrag fra Murphy i flere år, men for to år siden anmodede hun om at få beløbet øget.

Det har hun fået, og hun får nu 76.000 kroner mere om måneden, end hvad hun gjorde, inden hun bad om at få det øget. Det skriver Daily Mail.

Det britiske medie har desuden fået fat i dokumenter fra sagen, der viser, at Eddie Murphy har en indkomst, der bliver beskrevet som ‘ekstraordinært høj’.

Det betyder, at han ikke blot skal betale en større sum i børnepenge fremadrettet. Han skal nemlig også betale Mel B’s advokatomkostninger i forbindelse med sagen, som løber op i cirka 76.000 kroner.

Det fremgår desuden, at størrelsen på børnebidraget er blevet beregnet ud fra ‘det mindreårige barns rimelige behov’. Hertil har Eddie Murphy accepteret at betale for øvrige meromkostninger såsom skole, forsikring m.m.

LÆS OGSÅ: Jared Leto lander hovedrolle i ny biopic

Grunden til, at Melanie Brown har bedt om, at Murphy skal betale flere penge i børnepenge er, at hendes egen indtægt er blevet ‘dramatisk forringet’.